Borger- og Kulturrforening

Vissenbjerghus

 

Vissenbjerg Borger- og Kulturforening

 

 

Torsdag d. 25. oktober kl. 19:00

Foredrag ved Jesper Theilgaard :

”Mellem orkaner og klimaændringer”

Bliver Danmark oversvømmet? Får vi nogensinde en hvid jul igen? Kan vi forvente flere storme, som den vi så i 1999? Hvad sker der udenfor Danmark, når temperaturen stiger? Kan vi forvente flere naturkatastrofer som følge af klimaændringerne? Og hvad sker der på den politiske front? Samtidig løftes sløret for, hvordan klimaet generelt har udviklet sig, og hvad vi ved om klimaændringer over de sidste tusinder af år.

Jesper Theilgaard har fulgt udviklingen nøje, og giver os et indblik i, hvad der egentlig kan ske, når temperaturen stiger.

Pris incl. kaffe & kage i pausen: kr. 60 for medlemmer Vissenbjerg Borger- og Kulturforening / Industriens Foredragsforening samt medlemmer af Nysgerrig Fyn og kr. 80 for andre

billetter kan bestilles på www.assensbib.dk

AssensBibliotekerne og Vissenbjerg Borger- og Kulturforening

 

Onsdag den 7.november kl. 20:00

Cabaret "Emma Gads Takt & Tone 100 år"

En cabaret-forestilling om den bog alle har en mening om, uden at have læst den…

 

Emma Gads Takt & Tone fylder i 2018 100 år

Begreberne ”Emma Gad” og ”Takt og Tone” er en del af vores kultur og noget vi alle, og måske især medierne, meget ofte refererer til. Men sjovt nok ved ret få af os, hvad der rent faktisk står i bogen – og de fleste ville blive overraskede hvis de læste den.

 

Teatret OPtimis præsenterer derfor denne cabaret-forestilling, som skal lære os bogen og mennesket bag at kende – på en humoristisk, musikalsk og litterært-underholdende måde.

 

Samtidig er danskerne kendt for at være noget nær verdens mest uhøflige folkefærd – og debatklimaet på de sociale medier sætter helt nye standarder i den henseende – måske kan Gad og forestillingen være med til at vi (igen) behandler hinanden lidt mere høfligt og hjertefuldt?

 

Forestillingen:

Året er 1968. Vi befinder os i et af DRs TV-studier hvor underholdnings-programmet ”Kender De Deres Klassikere?” er ved at blive optaget. Ugens gæst er den kendte visesanger og entertainer Otto Schønberg, der til sin store forundring skal stifte bekendtskab med Emma Gads Takt & Tone.

I starten er Schønberg uvidende og fordomsfuldt nedladende overfor både Gad og bogen, men efterhånden som han langsomt lærer dem at kende, forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de mange, sjove betragtninger og det store menneskekendskab. Han – og med ham forhåbentlig publikum – ender således med at blive overrasket, nuanceret interesseret og varm om hjertet.

I forestillingen er der sjove citater, oplæsninger fra bogen, alvorsord, afsnit om Emma Gad som person samt masser af kendte viser og sange, som på underholdende vis kommenterer indholdet.

Sangene og viserne er bl.a. ’Penge’, ’Bar’ det var mig’, ’Kys hinanden’, ’Jeg snakker med mig selv’ ’Månestrålen’, ’Konen, kællingen, madammen’ og ’Jeg sætter min hat som jeg vil’.

 

Da publikum jo skal i fjernsynet, bedes de tage pænt tøj på.

 

Billetter købes på www.vestfynsteater.dk

 

Vestfyns Teater og Vissenbjerg Borger- og Kulturforening.

 

 

Torsdag den 22. november kl. 19.00

Vinsmagning

 

Kom og find dine foretrukne jule- og nytårsvine.

Igen i år inviterer vi til vinsmagning.

Detaljer følger senere.

 

Vissenbjerg Borger- og Kulturforening

Webmaster: Erik Juul Knudsen, tlf 20293185. mail: info@vbkf.dk

Vissenbjerghus, Vestergade 4, 5492 Vissenbjerg

Vissenbjerg Borger- og Kulturforening

 

Medlemsskab

Hvis du ønsker at blive medlem så send en mail med navn, adresse og e-mailadresse til info@vbkf.dk

 

 

Nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsmail så send en mail med navn og mailadresse til info@vbkf.dk

 

.