Borger- og Kulturrforening

 VissenbjerghusVissenbjerg Borger- og Kulturforening


November - februar Kunstudstilling i salen


Kunstudstilling i salen


De udstillede billeder er malet af Susanne Følleslev

Susanne Følleslev har tegnet og malet altid. I de unge år tegnede og malede hun plakater til ungdomsværelserne. Senere har hun bl.a. tegnet kulisser til en lokal TV-station og teaterforestillinger. Hun har også en kort periode arbejdet som skiltemaler, hvor hun lærte meget, både at male, tegne og male håndmalede skilte.

Hun inspireres af mange ting, bl.a. er havet, vandet og mennesker nogle af de store inspirationskilder. Hun har en Container på Odense havn - Byens Ø, hvor hun maler for det meste. Ud over dér maler hun også i Bolbro Brugerhus sammen med andre malerglade mennesker.

Arbejder primært med akrylmaling, men eksperimenterer også gerne med andre materialer såsom akvarelmaling, silkemaling, farvekridt etc. Også f.eks. sand, kaffegrums, lim og papir.

Udstillingen er åben fra den 4. november med indgang fra biblioteket, når der er betjening der, og der ikke er andre arrangementer i salen. 
Torsdag den 30. januar 2020 kl. 19

Foredraget "Den store udfordring"
ved Andreas Kamm tidligere generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp.


Denne aften vil Andreas Kamm give sit bud på, hvordan vi kan være med til at afhjælpe en af Verdens største katastrofer – Den uhyremængde af flygtninge rundt om i verdens krigszoner.
Andreas Kamm har været knyttet til Dansk Flygtningehjælp siden 1981 og i perioden fra 1998 til oktober 2017 fungeret som generalsekretær.
I hans lederperiode har organisationen vokset sig op til at formidle op til 3 milliarder kroner om året og have op til 4000 ansatte og endnu flere frivillige.

Kom og få viden til gavn.

Entre pris incl. kaffe/the og kage kr. 60 for medlemmer af Vissenbjerg Borger- og Kulturforening, for andre kr. 80.Onsdag den 19. februar 2020 kl. 19

Historien om Kim Larsen ved Karsten Holm


Karsten Holm synger Larsens sange og fortæller noget af historien. Danmarks nationalskjald, den store gavflab, eller bare Kim Larsen - født Kim Melius Flyvholm Larsen, d. 23. oktober 1945, død d. 30. september 2018. Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70'erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist.
Da han startede i begyndelsen af 70´erne var han én af de kunstnere, som man enten elskede eller ikke kunne fordrage. Alt dette er ændret i dag. Alle elsker Kim Larsen - ung som gammel.
Ud over sangene og musikken vil Karsten Holm også fortælle historien om Kim. Vi skal have de gode sange fra "Langebro" og "Maria" til nyere, så som "Dengang da jeg var lille". Udover at synge sine egne sange har Kim Larsen også gennem hele karrieren fortolket andres sange, f.eks. med "Sange fra glemmebogen", som vi også skal høre et par stykker af. Når Kim Larsen fortolker en sang, lyder det altid som om han selv havde skrevet den.

Entre pris incl. kaffe/the og kage kr. 60 for medlemmer af Vissenbjerg Borger- og Kulturforening, for andre kr. 80.Onsdag den 18. marts 2020 kl. 19

Generalforsamling.

Detaljer følger


Søndag den 3. maj 2020 kl. 08

Skovensdag

Detaljer følger
Vissenbjerg Borger- og Kulturforening

Webmaster: Erik Juul Knudsen, tlf 20293185. mail: info@vbkf.dk

Vissenbjerghus, Vestergade 4, 5492 Vissenbjerg

Vissenbjerg Borger- og Kulturforening


Medlemsskab

Hvis du ønsker at blive medlem så send en mail med navn, adresse og e-mailadresse til info@vbkf.dkNyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsmail så send en mail med navn og mailadresse til info@vbkf.dk


.