Vissenbjerg Bibliotek

Vissenbjerghus

 

Velkommen til Vissenbjerg Bibliotek

Arrangementer på Vissenbjerg biblioteket.

 

 

 

 

Onsdag d. 25. oktober kl. 19.00

Foredrag ved forfatter og journalist Leif Davidsen

Leif Davidsen er en af Danmarks mest popurlære forfattere med et stort forfatterskab bag sig. Med udgangspunkt i i sin seneste roman "Djævelen i hullet" tager Leif Davidsen os tilbage i Rusland - og Nordfyn- som i den grad har præget hans virke som forfatter og journalist.

"Djævelen" i Hullet er en intens spændingsromam om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger i mellem Vesten og Rusland.

Pris incl. kaffe / the og kage for medlemmer af VBKF og Nysgerrig fyn kr. 60, ikke medlemmer Kr. 80.

 

Vissenbjerg Borger- og Kulturforening og Vissenbjerg Bibliotek

 

 

Torsdag den 2. november kl. 19:30 – 20:30

Intim solokoncert & artist-talk v/ Peter Abrahamsen.

Peter Abrahamsen har en lang karriere bag sig indenfor musikbranchen som nåde sanger, sangskriver, pladeproducer og igangsætter. Han har en stor interesse og viden om countrymusik og cajunkulturen og har sideløbende en solid solistkarrierer, hvor han for tiden fokuserer på de mere tænksomme sange og salmer, som vore danske digtere Aarestrup, Grundtvig og Ingemann rummer.

Koncerten med Peter Abrahamsen indeholder historier, sange og overraskende pointer f.eks. når han fortæller om Jeppe Aakjær eller Emil Aarestrup samt sine enge sange.

Det kan ske, at han læser op af sin nyligt udgivne digtsamling ”Så nyser jeg igen – digte og rimende vers”. Og fortæller interessante historier fra sit lange virke i dansk musikliv.

Adgang er gratis, dog er tilmelding nødvendig på www.assensbib.dk

Aftenen arrangeres af AssensBibliotekerne i samarbejde med Vissenbjerg Borger- og Kulturforening som en del af ”Spil Dansk i Assens Kommune” – ugen.

 

Torsdag den 23. november kl. 9:00

Bogpusherne på Vissenbjerg Bibliotek

 

Oplev sammen med AssensBibliotekernes personale de to bogpushere, Jannik Lunn og Kåre V. Poulsen, gennemgå nogle af årets bogudgivelser.

 

Der bliver præsenteret ca. 100 udgivelser af dansk og udenlandsk skønlitteratur, krimier, biografier og udvalgte fagbøger. Gennemgangen omhandler også tendenser og temaer i årets bogproduktion, og de enkelte titler set i lyset af det øvrige forfatterskab.

 

Begge foredragsholdere har en bred viden inden for litteratur.

Jannik Lunn har været journalist på Bogmarkedet, repræsentant for en række forlag, formand for BoghandlerKlubben og været med til at udvælge prismodtagere til Laurbærkransen gennem 12 år.

Kåre V. Pedersen er redaktør på DR Kultur og har en fortid på bl.a. DR2s Bestseller og P1s Alfabet. Han er bestyrer af bl.a. DRs Bogklubber og DR Romanprisen.

 

Adgang er gratis, dog er tilmelding nødvendig på www.assensbib.dk

 

 

Webmaster: Erik Juul Knudsen, tlf 20293185. mail: info@vbkf.dk

Vissenbjerghus, Vestergade 4, 5492 Vissenbjerg

Åbningstider Vissenbjerg Bibliotek

 

Ubemandet:

Alle dage: 7-22

 

Bemandet åbningstid:

 

Mandag 14-18

Tirsdag 9-14

Torsdag 12-16

Fredag 9-13